Urządzenia i Akcesoria
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves12
-
natural yoghurt200 g
-
ground cumin plus extra for sprinkling¼ tsp
-
ground smoked paprika plus extra for sprinkling¼ tsp
-
salt plus extra for sprinkling2 pinches
-
ground black pepper plus extra for sprinkling2 pinches
-
water500 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)400 g
-
oil1 tbsp
-
lamb cutlets trimmed (see Tip)8
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
baby pickled capers1 tbsp
-
cherry tomatoes cut into halves12
-
avocado flesh only, cut into pieces1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
303.1 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1697 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Pork san choy bau
25 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Mediterranean pasta salad
50 min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
Chicken pesto pasta
30 min