Urządzenia i Akcesoria
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
squid rings300 g
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra to fry15 g
-
smoked paprika2 tsp
-
leek trimmed, white part only, cut into slices350 g
-
capsicum deseeded and cut into slices350 g
-
doongara rice brown (see Tips)150 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)2 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
water plus 2 tablespoons to fry500 g
-
pipis500 g
-
fresh basil leaves only, to garnish2 sprigs
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
422.5 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
1312.5 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
30.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35min
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1h
Ossobuco Milanese
3h 25min
Chinese-style beef stew
3h 30min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min