Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g squid rings
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil, plus 1 tablespoon extra to fry
- 2 tsp smoked paprika
- 350 g leek, trimmed, white part only, cut into slices
- 350 g capsicum, deseeded and cut into slices
- 150 g doongara rice, brown (see Tips)
- 500 g water, plus 2 tablespoons to fry
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 1 pinch saffron threads
- 500 g pipis
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1312.5 kJ / 315 kcal
- Białko
- 25.5 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 422.5 mg
Alternatywne przepisy
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Tandoori chicken pizza
1h 30 min
Hainanese chicken and rice
1h 50 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Ancho chilli bean bowl
1h
Garlic and sage mash
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min