Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
TM6

Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)

3.3 ( 4 oceny )

Składniki

  • 300 g squid rings
  • ½ lemon zest (no white pith) and juice
  • 3 garlic cloves
  • 15 g extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra to fry
  • 2 tsp smoked paprika
  • 350 g leek trimmed, white part only, cut into slices
  • 350 g capsicum deseeded and cut into slices
  • 150 g doongara rice brown (see Tips)
  • 2 tsp Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
  • 1 pinch saffron threads
  • 500 g water plus 2 tablespoons to fry
  • 500 g pipis
  • 2 sprigs fresh basil leaves only, to garnish
  • 1 lemon cut into wedges, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
315 kcal / 1312.5 kJ
Białko
25.5 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
30.8 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
422.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy