Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Białko
- 59.8 g
- Węglowodany
- 18.6 g
- Tłuszcz
- 51.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 22 g
- Błonnik
- 9.4 g
- Sód
- 620.7 mg
Alternatywne przepisy
Meatballs with tomato sauce
40min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Pork meatballs with couscous
50 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Layered lamb curry
1h
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min