Urządzenia i Akcesoria
Lemon and lamb pie with filo topping
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
boneless lamb leg cut into pieces (4 cm)1500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
celery stalks trimmed and cut into thirds3
-
olive oil20 g
-
water450 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cinnamon quill1
-
fresh dill leaves only8 sprigs
-
plain flour2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
egg yolks2
-
fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces340 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters (optional)400 g
-
butter cut into pieces100 g
-
filo pastry8 sheets
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
620.7 mg
Białko
59.8 g
Kalorie
3298.3 kJ /
785.3 kcal
Tłuszcz
51.1 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 godz. 20 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Tuna mornay
45 min