Wersje kompatybilne
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella cheese, cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 eggs
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken tenderloins
- 30 fresh baby spinach leaves, stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2703.4 kJ / 643.7 kcal
- Białko
- 68 g
- Węglowodany
- 22.4 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 657.1 mg
Alternatywne przepisy
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Beef stroganoff
35min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Creamy coconut chicken curry
30min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min