Wersje kompatybilne
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella cheese, cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 eggs
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken tenderloins
- 30 fresh baby spinach leaves, stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2703.4 kJ / 643.7 kcal
- Białko
- 68 g
- Węglowodany
- 22.4 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 657.1 mg
Alternatywne przepisy
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Caprese hasselback chicken
40min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min