Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
TM6 TM5 TM31

Chicken involtini with sun-dried tomato pesto

4.4 (43 oceny)

Składniki

Sun-dried tomato pesto

  • 70 g olive oil
  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 160 g pine nuts
  • 100 g sun-dried tomatoes

Chicken involtini

  • 70 g mozzarella cheese, cut into pieces (4 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
  • 2 eggs
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 70 g breadcrumbs
  • 15 chicken tenderloins
  • 30 fresh baby spinach leaves, stalks removed

Sauce

  • 1 garlic clove
  • ½ brown onion (approx. 75 g)
  • 50 g olive oil
  • 650 - 700 g tomato passata

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2703.4 kJ / 643.7 kcal
Białko
68 g
Węglowodany
22.4 g
Tłuszcz
30.4 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Błonnik
6 g
Sód
657.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy