Urządzenia i Akcesoria
Creamy mushroom and chicken zoodles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)1 - 2
-
water plus extra to soak200 g
-
dried shiitake mushrooms cut into thin slices (5 mm)50 g
-
boiling water to soak
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
leek white part only, cut into pieces (3 cm) (approx. 150 g)1
-
raw cashews125 g
-
white wine200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
chicken tenderloins400 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
olive oil1 tbsp
-
brown onion (approx. 100 g), cut into quarters½
-
garlic cloves5
-
lemon zest (1 x 4 cm), no white pith2 pieces
-
fresh lemon thyme leaves only, plus extra to garnish1 tbsp
-
fresh portobello mushrooms cut into thin slices (5 mm)200 g
-
fresh button mushrooms cut into thin slices (5 mm)100 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
578.4 mg
Białko
23 g
Kalorie
1328.3 kJ /
316.3 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Chicken and cashews
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Rice salad
1 godz.
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Chicken velouté meal
40 min