Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g dried shiitake mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- boiling water, for soaking
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 leek, white part only, cut into pieces (3 cm) (approx. 150 g)
- 125 g raw cashews
- 200 g white wine
- 200 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g chicken tenderloins
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tbsp olive oil
- ½ brown onion (approx. 100 g), cut into quarters
- 5 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 1 tbsp fresh lemon thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 200 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g fresh button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 1 - 2 zucchinis, cut into noodles using a spiralizer (approx. 10-15 cm long)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1328.3 kJ / 316.3 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 578.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken and cashews
55min
Butter chicken
55min
Shepherd's pie
55min
Creamy turkey stew (TM5)
3 Std. 50 Min
Beef and coconut soup
30 min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Stuffed tomatoes
50min
Gluten free chicken and pear pie
2h 40min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min