Urządzenia i Akcesoria
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
Chicken
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1 cm)200 g
-
ripe tomatoes cut into wedges150 g
-
roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces300 g
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
paprika2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
dried oregano1 ½ tsp
-
red wine vinegar20 g
-
white sugar15 g
-
ground black pepper½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
salt1 tsp
Rice
-
long grain white rice300 g
-
water800 g
-
salt1 tsp
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1766.8 mg
Białko
43.2 g
Kalorie
2899 kJ /
690.2 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
74.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef spezzatino
1h 45min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Beef "Burgundy"
40min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Layered lamb curry
1h
Beef ragu
1h 25min
Classic meatloaf
1h 35min