Urządzenia i Akcesoria
Chilli chicken with corn and avocado cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Avocado cream
-
avocados (approx. 250 g), flesh only1 - 2
-
sour cream100 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Chilli chicken
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
salted butter softened50 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves (to taste)2 - 3
-
ground cumin½ tsp
-
canned chopped tomatoes200 g
-
salt½ tsp
-
sweet corn cobs husks removed and cobs cut into halves (approx. 4 cm)2
-
skinless chicken breast fillets cut into short strips (1 cm thickness)500 g
-
tortillas warmed (optional - see Tips)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
911.7 mg
Białko
37.8 g
Kalorie
3053.3 kJ /
727 kcal
Tłuszcz
45.6 g
Błonnik
10.8 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Chicken and mango salad
35 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Turkey patties
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Tandoori chicken wraps
50 min