Vegetable potato salad with chicken
TM5 TM6

Vegetable potato salad with chicken

4.1 (26 ocen)

Składniki

  • 300 g carrots, cut into pieces
  • 400 g water
  • 2 tsp salt, plus extra to taste
  • 300 g potatoes, cut into pieces (1-1.5cm)
  • 300 g fresh green beans, cut into pieces (2-3 cm)
  • 150 g frozen green peas
  • 350 g skinless chicken breast fillets, cut into pieces (1-1.5 cm)
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 250 g iceberg lettuce, leaves separated
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. 1 lemon)
  • 10 - 15 g fresh mixed herbs (e.g. chives, parsley, dill)
  • 100 g fresh bean sprouts (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
801 kJ / 192 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy