Urządzenia i Akcesoria
Spinach and cheese-filled meatloaf
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
brown onions cut into halves50 g
-
garlic cloves to taste1 ½ - 2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
breadcrumbs40 g
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
salt2 tsp
-
50 g cheddar cheese, cut into slices (2-3 mm)Gruyère cheese cut into slices (2-3 mm)50 g
-
fresh baby spinach leaves25 g
-
yellow capsicum cut into pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh basil leaves only4 - 5
-
chopped tomatoes canned or fresh cut into pieces (2-3 cm)400 g
-
water200 g
-
white sugar (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2128 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Beef ragu
1 godz. 25 min