Urządzenia i Akcesoria
Spinach and cheese-filled meatloaf
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
brown onions cut into halves50 g
-
garlic cloves to taste1 ½ - 2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
breadcrumbs40 g
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
salt2 tsp
-
50 g cheddar cheese, cut into slices (2-3 mm)Gruyère cheese cut into slices (2-3 mm)50 g
-
fresh baby spinach leaves25 g
-
yellow capsicum cut into pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh basil leaves only4 - 5
-
chopped tomatoes canned or fresh cut into pieces (2-3 cm)400 g
-
water200 g
-
white sugar (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2128 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 godz. 15 min
Beef stroganoff
35 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Spiced lamb pie
40 min
Apricot chicken risotto
30 min