Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 80 g Stone's Green Ginger Wine
- 500 - 600 g pork fillets or pork medallions (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (1 x 10 cm)
- 2 tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 2 garlic cloves
- 400 g canned unsalted black beans
- 60 g soy sauce or tamari
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine or dry sherry
- 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch broccolini (approx. 180 g), trimmed and cut into thirds
- 230 g canned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1726.3 kJ / 411 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 55.2 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 9.7 g
- Sód
- 838.9 mg
Alternatywne przepisy
Chicken and almond stir-fry
30 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Chicken and prawn noodles
30 Min
Easy satay chicken
40 Min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Shepherd's pie
55min
Chicken pad thai
55min
Pork san choy bau
25min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken and cashews
55min
Stir-fry beef bowl
35 Min