Thai chicken wraps

Thai chicken wraps

4.1 55 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • jasmine rice
    2 tbsp
  • garlic cloves
    3
  • fresh lemongrass white part only, cut into halves
    1 stalk
  • coconut oil
    1 tbsp
  • chicken thigh fillet partially frozen and cut into pieces (approx. 4 cm)
    500 g
  • fresh kaffir lime leaves cut into thin slices
    3
  • dried chilli flakes
    1 - 2 tsp
  • fish sauce
    30 g
  • lime juice
    30 g
  • iceberg lettuce approx. 8 large leaves
    ½
  • carrot cut into julienne
    130 g
  • baby radishes cut into julienne
    2
  • spring onions/shallots trimmed and cut into very thin slices
    2
  • fresh long green chillies deseeded and cut into julienne
    1
  • fresh mint leaves only
    2 sprigs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 764.5 mg
Białko 25.2 g
Kalorie 1043.8 kJ / 248.5 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...