Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 tbsp jasmine rice
- 3 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, cut into halves
- 1 tbsp coconut oil
- 500 g chicken thigh fillets, partially frozen and cut into pieces (approx. 4 cm)
- 3 fresh Kaffir lime leaves, cut into thin slices
- 1 - 2 tsp dried chilli flakes
- 30 g fish sauce
- 30 g lime juice
- ½ iceberg lettuce, approx. 8 large leaves
- 130 g carrot, cut into julienne
- 2 baby radishes, cut into julienne
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into very thin slices
- 1 fresh long green chillies, deseeded and cut into julienne
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1043.8 kJ / 248.5 kcal
- Białko
- 25.2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 764.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asian chicken noodle salad
45 min
Hoisin pork bowl
30 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15 min
Satay noodle salad
35 min
Thai beef salad
1h 20 min
Turkey taco salad bowl
15min
Pulled pork with apple and fennel salad
2u. 45min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min