Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
TM6 TM5 TM31

Almond crusted salmon with asparagus fettuccine

4.5 ( 80 ocen )

Składniki

Almond crusted salmon

  • 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each)
  • 30 g lemon juice
  • 40 g olive oil
  • 20 g Dijon mustard
  • 2 tsp honey
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp salt
  • 20 g blanched almonds
  • 50 g bread broken into pieces
  • 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only

Lemon fettuccine with asparagus

  • 1200 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 250 g fresh fettucine pasta
  • 250 g asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 100 g sour cream
  • 1 - 2 tsp Dijon mustard
  • ½ lemon grated zest, no white pith and 1 tablespoon juice
  • ground black pepper to season
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
795 kcal / 3339.5 kJ
Białko
43.5 g
Tłuszcz
49.5 g
Węglowodany
42.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Sód
972 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy