Wersje kompatybilne
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almond crusted salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 30 g lemon juice
- 40 g olive oil
- 20 g Dijon mustard
- 2 tsp honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, broken into pieces
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
Lemon fettuccine with asparagus
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g fresh fettucine pasta
- 250 g asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 100 g sour cream
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ½ lemon, grated zest, no white pith and 1 tablespoon juice
- ground black pepper, to season
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3339.5 kJ / 795 kcal
- Białko
- 43.5 g
- Węglowodany
- 42.4 g
- Tłuszcz
- 49.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 972 mg
Alternatywne przepisy
White fish and lemon risotto
30min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Smoked honey and dill salmon
1 godz. 5 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 Min