Wersje kompatybilne
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almond crusted salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 30 g lemon juice
- 40 g olive oil
- 20 g Dijon mustard
- 2 tsp honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, broken into pieces
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
Lemon fettuccine with asparagus
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g fresh fettucine pasta
- 250 g asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 100 g sour cream
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ½ lemon, grated zest, no white pith and 1 tablespoon juice
- ground black pepper, to season
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3339.5 kJ / 795 kcal
- Białko
- 43.5 g
- Węglowodany
- 42.4 g
- Tłuszcz
- 49.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 972 mg
Alternatywne przepisy
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Salmon niçoise salad
35min
Prawn saganaki with feta
35min
Linguine with salmon and herbs
25 Min