Urządzenia i Akcesoria
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Almond crusted salmon
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
Dijon mustard20 g
-
honey2 tsp
-
garlic cloves2
-
sea salt½ tsp
-
blanched almonds20 g
-
bread broken into pieces50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
Lemon fettuccine with asparagus
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
fresh fettucine pasta250 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)250 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sour cream100 g
-
Dijon mustard to taste1 - 2 tsp
-
lemon zest only, no white pith and 1 tablespoon juice½
-
ground black pepper to season
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
972 mg
Białko
43.5 g
Kalorie
3339.5 kJ /
795 kcal
Tłuszcz
49.5 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Seafood con arroz
45 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min