Urządzenia i Akcesoria
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 g
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey60 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
397.5 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
1862.6 kJ /
445.2 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 Std. 10 Min
Broccoli salad
10 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
Chicken and warm potato salad
55 Min
Steamed mushroom and egg pots
40 Min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 Std. 10 Min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min