Urządzenia i Akcesoria
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 g
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey60 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
397.5 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
1862.6 kJ /
445.2 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick turkey taco bowl
15 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 godz. 15 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Broccoli salad
10 min
Creamy turkey stew (TM5)
3 godz. 50 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min