Urządzenia i Akcesoria
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 g
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey60 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
397.5 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
1862.6 kJ /
445.2 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork san choy bau
25 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Cod with citrus butter
40 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 godz. 10 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 godz.
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min