Urządzenia i Akcesoria
Curry lamb cutlets
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Curry powder
-
coriander seeds30 g
-
cumin seeds30 g
-
fennel seeds2 tbsp
-
cardamom pods10
-
whole cloves5
-
cinnamon quill1
-
whole black peppercorns1 tsp
Curry sauce, cutlets and rice
-
vegetable oil plus extra for frying50 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
long red chilli deseeded if preferred and cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves, stalks and roots, plus extra leaves for garnishing20 g
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
ground turmeric1 tsp
-
coconut cream400 g
-
salt1 tsp
-
water1200 g
-
red lentils100 g
-
lamb cutlets (approx. 800 g)8 - 10
-
fresh curry leaves (optional)6
-
white rice300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
707.4 mg
Białko
46.8 g
Kalorie
4843.4 kJ /
1153.2 kcal
Tłuszcz
77.6 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
37.9 g
Węglowodany
67.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli beef with lemon feta
30 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Pork san choy bau
25 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Chicken pad thai
55 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Aromatic chicken pilaf
1 godz. 20 min