Urządzenia i Akcesoria
Tortellini soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
water1500 g
-
dried shiitake mushrooms cut into slices10 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
black peppercorns4
-
skinless chicken breast fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)1
-
fresh tortellini250 g
-
carrot cut into thin slices1
-
celery stalks cut into thin slices2
-
spring onions/shallots trimmed and finely sliced on the diagonal, for garnishing2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
941.3 mg
Białko
22.9 g
Kalorie
846.8 kJ /
201.5 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Filo spinach slice
55 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Sweetcorn and potato chowder
40 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Hash browns with chive cottage cheese
1 godz. 15 min
Sticky meatball subs
1 godz.
Chicken and pesto risoni
35 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min