Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Białko
- 37.5 g
- Węglowodany
- 69.6 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 20.6 g
- Sód
- 481.1 mg
Alternatywne przepisy
Chicken à la king
40min
Shepherd's pie
55min
Beef Burgundy
1h 45min
Beef stroganoff
35min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 Std. 35 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Hunters' stew
1 Std.
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Gluten free chicken and pear pie
2h 40min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Beef "Burgundy"
40min