Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Białko
- 37.5 g
- Węglowodany
- 69.6 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 20.6 g
- Sód
- 481.1 mg
Alternatywne przepisy
Shepherd's pie
55min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Irish stew
1h 30min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Hunters' stew
1 godz.
Classic meatloaf
1h 35min
Pork and apple cider stew
1h 40min