Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beef
- 2 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp sesame oil
- 400 g beef fillet, cut into thin strips (6 x 1 cm)
- 500 g water
Dressing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g avocado oil
- ½ - 1 tbsp fish sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp soy sauce or tamari
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 1 tbsp brown sugar
Salad
- ¼ cabbage (approx. 330 g), cut into pieces
- ¼ red onion, to taste
- 90 g slivered almonds, raw or toasted
- 100 g tatsoi or fresh baby spinach leaves
- long red chilli, finely sliced, for garnishing (optional)
- fresh lime cheeks, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3098 kJ / 737.5 kcal
- Białko
- 61.8 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 50.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 1412.5 mg
Alternatywne przepisy
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Coconut poached chicken salad
45min
Asian chicken noodle salad
45min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Thai beef salad
1hod. 15min
Thai chicken wraps
40 Min
Thai beef salad with noodles
1hod.
Pork san choy bau
25min
Warm satay chicken salad
55min
Thai red chicken curry
30min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min