Thai beef salad

Thai beef salad

4.4 89 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

Beef
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled
    4 cm
  • fish sauce
    1 tbsp
  • rice wine vinegar
    1 tbsp
  • sesame oil
    1 tsp
  • beef fillet cut into thin strips (6 x 1 cm)
    400 g
  • water
    500 g
Dressing
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • avocado oil
    20 g
  • fish sauce
    ½ - 1 tbsp
  • rice wine vinegar
    1 tbsp
  • soy sauce or tamari
    1 tbsp
  • lime juice (approx. 2 limes)
    40 g
  • brown sugar
    1 tbsp
Salad
  • cabbage (approx. 330 g), cut into pieces
    ¼
  • red onion to taste
    ¼
  • slivered almonds raw or toasted
    90 g
  • tatsoi or fresh baby spinach leaves
    100 g
  • long red chilli finely sliced, for garnishing (optional)
  • fresh lime cheeks, to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1412.5 mg
Białko 61.8 g
Kalorie 3098 kJ / 737.5 kcal
Tłuszcz 50.4 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...