Urządzenia i Akcesoria
Thai beef salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Beef
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
fish sauce1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tsp
-
beef fillet cut into thin strips (6 x 1 cm)400 g
-
water500 g
Dressing
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
avocado oil20 g
-
fish sauce½ - 1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
soy sauce or tamari1 tbsp
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
brown sugar1 tbsp
Salad
-
cabbage (approx. 330 g), cut into pieces¼
-
red onion to taste¼
-
slivered almonds raw or toasted90 g
-
tatsoi or fresh baby spinach leaves100 g
-
long red chilli finely sliced, for garnishing (optional)
-
fresh lime cheeks, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1412.5 mg
Białko
61.8 g
Kalorie
3098 kJ /
737.5 kcal
Tłuszcz
50.4 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut poached chicken salad
45 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Pork with black bean sauce
30 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Warm satay chicken salad
55 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min