Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal spelt pastry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting260 g
-
olive oil100 g
-
chilled water90 g
-
egg1
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
sesame seeds70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
14 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1227.4 kJ /
292.3 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
Hommus
15 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Apple cake
1 godz.
Pea and garden mint fritters
25 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Four-seed honey butter
30 min
Harvest nut roast with gravy
1 godz. 30 min
Pepita almond Florentines
1 godz.
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Gluten free fruit mince pies
1 godz. 15 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min