Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal spelt pastry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting260 g
-
olive oil100 g
-
chilled water90 g
-
egg1
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
sesame seeds70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
14 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1227.4 kJ /
292.3 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Hommus
15 min
Blueberry blondies
55 min
Hommus dip
5 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Gluten-free goodness pastry
1 godz.
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min
Falafel crackers
40 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min