Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal spelt pastry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting260 g
-
olive oil100 g
-
chilled water90 g
-
egg1
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
sesame seeds70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
14 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1227.4 kJ /
292.3 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond shortcrust pastry
35 min
Rye seed loaf
28 godz. 10 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Spiced red wine pears
45 min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 godz. 30 min