Urządzenia i Akcesoria
Vegan gravy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery stalk cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
dried porcini mushrooms25 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
arrowroot flour1 tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 portions
Białko
6.8 g
Kalorie
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
12.8 g
Węglowodany
42.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Mixed mushroom burgers
50 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Vegan hollandaise
10 min
Chilli con tempeh
20 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Lentil bolognese
30 min