Urządzenia i Akcesoria
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Parfait au chocolat
-
pouring (whipping) cream300 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
egg yolk1
-
eggs2
-
caster sugar100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
orange liqueur (see Tips)1 tsp
Raspberry coulis
-
fresh raspberries (see Tips)200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice only½
Macerated summer berries
-
fresh mixed berries (e.g strawberries, blueberries, raspberries)300 g
-
caster sugar1 tbsp
-
orange liqueur (see Tips)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.915 g
Kalorie
2347 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
30.673 g
Błonnik
4.337 g
Węglowodany
65.117 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panna cotta
6 godz. 15 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Salted caramel soufflés
35 min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 godz. 30 min
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5 godz. 30 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Frozen pineapple cream
10 min
Cranberry pistachio spiced muffins
50 min
Brandy cream
15 min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 min
Gingerbread pavlova stack
5 godz. 30 min