Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
TM31 TM5 TM6

Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)

4.9 (16 ocen)

Składniki

Parfait au chocolat

  • 300 g pouring (whipping) cream
  • 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces (approx. 2 cm)
  • 1 egg yolk
  • 2 eggs
  • 100 g caster sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 tsp orange liqueur (see Tips)

Raspberry coulis

  • 200 g fresh raspberries (see Tips)
  • 100 g caster sugar
  • ½ lemon, juice only

Macerated summer berries

  • 300 g fresh mixed berries (e.g strawberries, blueberries, raspberries)
  • 1 tbsp caster sugar
  • 1 tbsp orange liqueur (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2347 kJ / 559 kcal
Białko
6.915 g
Węglowodany
65.117 g
Tłuszcz
30.673 g
Błonnik
4.337 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy