Beetroot ketchup
TM5 TM6

Beetroot ketchup

4.1 (22 oceny)

Składniki

  • 600 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)
  • 80 g red onion, cut into quarters
  • 1 carrot (approx. 130 g), cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into thirds (optional)
  • 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 3 tbsp for drizzling
  • 90 g apple cider vinegar
  • 30 g coconut sugar
  • ½ tsp dried thyme
  • ½ tsp ground nutmeg
  • ½ tsp ground coriander
  • ½ tsp salt

Wartości odżywcze
na 1 Complete recipe
Kalorie
6133.6 kJ / 1460.4 kcal
Białko
11.8 g
Węglowodany
71.4 g
Tłuszcz
121.7 g
Błonnik
23.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy