
Urządzenia i Akcesoria
Beetroot ketchup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)600 g
-
red onion cut into quarters80 g
-
carrot (approx. 130 g), cut into pieces1
-
garlic clove1
-
fresh long red chilli trimmed and cut into thirds (optional)1
-
extra virgin olive oil plus an extra 3 tbsp for drizzling60 g
-
apple cider vinegar90 g
-
coconut sugar30 g
-
dried thyme½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
salt½ tsp
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Kalorie
1460.4 kcal /
6133.6 kJ
Białko
11.8 g
Tłuszcz
121.7 g
Węglowodany
71.4 g
Błonnik
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Vegan gravy
40 min
Tomato ketchup
1 godz. 25 min
Hemp milk
5 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 godz. 30 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Vegan Cheese Alternative
6 godz. 40 min
Vegan Caesar dressing
5 min
Quick beetroot relish
40 min
Dairy free tzatziki
24 godz. 5 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Vegan butter
8 godz. 5 min