Urządzenia i Akcesoria
Pulled BBQ jackfruit
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
tomato paste40 g
-
red wine vinegar1 tsp
-
coconut sugar20 g
-
sea salt½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
chilli powder1 - 2 pinches
-
tamari gluten free (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
liquid smoke seasoning (optional - see Tips)1 dash
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.9 g
Kalorie
511.5 kJ /
121.8 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan walnut and black bean burger
4hod. 40min.
Vegetarian chilli
35min.
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1hod. 50min.
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min.
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min.
Sticky Sriracha tofu bowl
45min.
Chilli con tempeh
20min.
Vegan gravy
40min.
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1hod. 20min.
Black bean enchiladas
1hod. 20min.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3hod. 45min.
Lentil bolognese
30min.