Urządzenia i Akcesoria
Pulled BBQ jackfruit
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
tomato paste40 g
-
red wine vinegar1 tsp
-
coconut sugar20 g
-
sea salt½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
chilli powder1 - 2 pinches
-
tamari gluten free (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
liquid smoke seasoning (optional - see Tips)1 dash
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.9 g
Kalorie
511.5 kJ /
121.8 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tempeh bolognaise
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Pea and garden mint fritters
25 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Lentil bolognese
30 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min