Urządzenia i Akcesoria
Cheesy polenta with vegetable ragù
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
eggplant cut into pieces (3 cm)300 g
-
sea salt to sprinkle
Polenta
-
Gruyère cheese cut into pieces80 g
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove1
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
water900 g
-
polenta200 g
-
unsalted butter cut into pieces90 g
Vegetable ragù
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
garlic cloves2 - 3
-
red onion halved180 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
red wine100 g
-
dried rosemary2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
zucchini medium and cut into pieces1
-
Roma tomatoes cut into quarters and deseeded2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1026.4 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
2152.2 kJ /
514.4 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Warm satay bowl
1 godz. 10 min