Urządzenia i Akcesoria
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)3 - 4
Pesto
-
hard cheese (eg Parmesan, Manchego, pecorino), cut into pieces (3 cm)80 g
-
nuts or seeds of choice (eg macadamia, pinenuts, almonds, hazelnuts, walnuts, pinenuts, sunflower seeds, pepitas)30 g
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs rocket and spinach leaves.80 g
-
extra virgin olive oil130 g
-
sea salt¼ tsp
lentil bolognaise
-
brown onion cut into quarters1
-
celery stalk cut into pieces1
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves and stems30 g
-
dried thyme1 tsp
-
dried oregano3 tsp
-
dried chilli flakes to taste (optional)2 pinches
-
extra virgin olive oil40 g
-
red wine100 g
-
canned lentils rinsed and drained400 g
-
canned tomatoes800 g
-
tomato paste60 g
-
sea salt to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
778.2 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
2410.2 kJ /
576.1 kcal
Tłuszcz
41.4 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45 min
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
Brak ocen
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Steel Cut Oats
35 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4 godz. 50 min
Vegan bao sliders
1 godz. 50 min
Buttermilk rusks
29 godz. 25 min