Urządzenia i Akcesoria
Root vegetables with hazelnut pangrattato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
Lemon and hazelnut pangrattato
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh lemon thyme leaves only3 sprigs
-
lemon zest only, no white pith½
-
garlic clove1
-
sourdough bread (day old), torn into pieces (3-4 cm)200 g
-
toasted hazelnuts skins removed50 g
-
extra virgin olive oil25 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Root vegetables
-
water700 g
-
raw beetroot (approx. 3), scrubbed clean and cut into eighths lengthways300 g
-
Dutch carrots scrubbed clean and cut into halves lengthways400 g
-
purple carrots scrubbed clean and cut into quarters lengthways250 g
-
parsnips scrubbed clean and cut into quarters lengthways200 g
-
turnip or swede, scrubbed clean and cut into eighths lengthways200 g
-
avocado oil40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
256.6 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1015 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed greens with lemon feta
20 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Ratatouille
40 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Pear mulled wine
30 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min