Urządzenia i Akcesoria
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
egg whites2
-
canned unsalted black beans400 g
-
garlic cloves2
-
broccoli chopped into florets350 g
-
fresh coriander stems only and cut into thirds, leaves reserved10 sprigs
-
eggs2
-
lupin flour75 g
-
baking powder2 tsp
-
ground black pepper to taste
-
extra virgin olive oil spray
-
fresh mango sliced thinly430 g
-
fresh jalapeño chilli sliced thinly1
-
fresh baby spinach leaves25 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)95 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1110 mg
Białko
96 g
Kalorie
5140 kJ /
1230 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
56 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
114 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 Min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min