Urządzenia i Akcesoria
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
egg whites2
-
canned unsalted black beans400 g
-
garlic cloves2
-
broccoli chopped into florets350 g
-
fresh coriander stems only and cut into thirds, leaves reserved10 sprigs
-
eggs2
-
lupin flour75 g
-
baking powder2 tsp
-
ground black pepper to taste
-
extra virgin olive oil spray
-
fresh mango sliced thinly430 g
-
fresh jalapeño chilli sliced thinly1
-
fresh baby spinach leaves25 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)95 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1110 mg
Białko
96 g
Kalorie
5140 kJ /
1230 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
56 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
114 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and kale risotto
55 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Blue cheese celeriac wonton cups
Brak ocen
Sweet potato lentil pie
50 min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Brak ocen
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Zucchini cheddar slice
45 min