Urządzenia i Akcesoria
Thai tofu and sweet potato cakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Lime mayo
-
fresh kaffir lime leaves4
-
lime peel (approx. 4 x 2 cm), no white pith1 piece
-
garlic clove1
-
salt1 - 2 pinches
-
vegan mayonnaise (see Tips)200 g
Tofu and sweet potato cakes
-
sweet potato (approx. 1 sweet potato), peeled and cut into pieces (3 cm)275 g
-
firm tofu pressed and cut into pieces (3 cm - see Tips)300 - 400 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
fresh kaffir lime leaves2
-
fresh long green chilli trimmed, deseeded and cut into halves1
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
nori sheets torn into pieces2
-
tamari gluten free (see Tips)25 g
-
lime juice (approx. 2 limes)30 g
-
plant-based milk of choice30 g
-
chickpea (besan) flour45 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
extra virgin olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1318.2 kJ /
313.8 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
8.9 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tempeh bolognaise
30 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Chilli con tempeh
20 min
Tofu scramble
25 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Hearty lentil chilli
50 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Mixed mushroom burgers
50 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min