Urządzenia i Akcesoria
Raw pineapple and turmeric cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Soaking
-
almonds (see Tips)100 g
-
filtered water for soaking
-
salt1 tsp
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
pitted dates (see Tips)5
Cake
-
extra virgin olive oil for greasing
-
orange zest only, no white pith1
-
shredded coconut120 g
-
hemp seeds (see Tips)30 g
-
flaxseeds (linseeds)30 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh pineapple peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)180 g
-
piece fresh turmeric peeled (see Tips)2 cm
-
carrots cut into pieces (3 cm)200 g
-
pure maple syrup150 g
-
psyllium husks2 tbsp
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
sultanas100 g
Topping
-
coconut oil2 tbsp
-
orange juice60 g
-
plant-based milk of choice1 tbsp
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.1 g
Kalorie
1514.7 kJ /
360.6 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min
No-bake coffee cake
7 godz. 30 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Raw apple pie
3 godz. 25 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 godz. 30 min
Gluten free birthday sponge cake
1 godz. 10 min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 godz. 5 min
Raw strawberry cheesecake
7 godz. 45 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min