Urządzenia i Akcesoria
Pea and garden mint fritters
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
chickpea (besan) flour60 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
frozen peas300 g
-
vegan mayonnaise
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.9 g
Kalorie
1147.7 kJ /
273.2 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
6.6 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom stroganoff
20 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Plant-based parmesan
5 min
Cashew sour cream
10 min
Chilli con tempeh
20 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min