Urządzenia i Akcesoria
Savoury tofu quiche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
spelt flour230 g
-
plain flour plus extra for dusting60 g
-
salt¼ tsp
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dairy free margarine100 g
-
almond milk100 g
Filling
-
cherry tomatoes cut into halves (optional)100 g
-
canned baby beetroot drained and cut into pieces (1 cm - see Tips)100 g
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
firm tofu cut into pieces (3 cm)350 g
-
almond milk150 g
-
nutritional yeast2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
onion salt3 tsp
-
dried basil3 tsp
-
frozen broad beans thawed and shelled100 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
808.4 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
1376.1 kJ /
327.6 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Soy bread with seeds
3 godz. 50 min
Chilli con tempeh
20 min
Tofu scramble
25 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Mixed mushroom burgers
50 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Breakfast sausages
1 godz. 5 min
Butternut mac and cheese
45 min