Urządzenia i Akcesoria
Jewelled quinoa salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Salad
-
white quinoa (see Tips)100 g
-
red quinoa (see Tips)200 g
-
water plus extra for soaking850 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)1
-
beetroot cut into cubes (1 cm)1
-
frozen peas60 g
-
shelled pistachios toasted50 g
-
dried cranberries (see Tips)40 g
-
fresh mint leaves only, roughly torn3 sprigs
Dressing
-
extra virgin olive oil100 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
honey20 g
-
red wine vinegar10 g
-
lemon juice40 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
feta cheese crumbled, to serve (optional)
-
limes cut into wedges, to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.7 g
Kalorie
1508.9 kJ /
359.3 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
30.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Broccoli salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min