Urządzenia i Akcesoria
Jewelled quinoa salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Salad
-
white quinoa (see Tips)100 g
-
red quinoa (see Tips)200 g
-
water plus extra for soaking850 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)1
-
beetroot cut into cubes (1 cm)1
-
frozen peas60 g
-
shelled pistachios toasted50 g
-
dried cranberries (see Tips)40 g
-
fresh mint leaves only, roughly torn3 sprigs
Dressing
-
extra virgin olive oil100 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
honey20 g
-
red wine vinegar10 g
-
lemon juice40 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
feta cheese crumbled, to serve (optional)
-
limes cut into wedges, to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.7 g
Kalorie
1508.9 kJ /
359.3 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
30.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli salad
10 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Brown rice salad
40 min
Colourful quinoa salad
40 min