Urządzenia i Akcesoria
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
red capsicum cut into strips (0.5 x 5 cm)1
-
yellow capsicum cut into strips (0.5 x 5 cm)1
-
carrots cut into strips (0.5 x 5 cm)2
-
ground black pepper to season1 pinch
-
salt1 tsp
-
coconut oil (liquid state)3 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves2
-
fresh oregano leaves only4 sprigs
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
quinoa100 g
-
brown basmati rice120 g
-
wild rice80 g
-
filtered water1000 g
-
ground turmeric1 tsp
-
cinnamon quill1
-
whole cloves3
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds6
-
garlic cloves2
-
lime juiced, to taste1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.3 g
Kalorie
2697.3 kJ /
642.2 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
20.2 g
Węglowodany
71.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
35 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Potato and green pea curry
50 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Caribbean curry
40 min
Vegetable chilli
50 min
Chilli con tempeh
20 min
Hearty lentil chilli
50 min
Satay noodle salad
35 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.