Urządzenia i Akcesoria
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
red capsicum cut into strips (0.5 x 5 cm)1
-
yellow capsicum cut into strips (0.5 x 5 cm)1
-
carrots cut into strips (0.5 x 5 cm)2
-
ground black pepper to season1 pinch
-
salt1 tsp
-
coconut oil (liquid state)3 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves2
-
fresh oregano leaves only4 sprigs
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
quinoa100 g
-
brown basmati rice120 g
-
wild rice80 g
-
filtered water1000 g
-
ground turmeric1 tsp
-
cinnamon quill1
-
whole cloves3
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds6
-
garlic cloves2
-
lime juiced, to taste1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.3 g
Kalorie
2697.3 kJ /
642.2 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
20.2 g
Węglowodany
71.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
35 分钟
Curried cauliflower salad
40 分钟
Sweet potato lasagne
1小时 20 分钟
Rendang curry
30 分钟
Vegan walnut and black bean burger
4小时 40 分钟
Sticky Sriracha tofu bowl
45 分钟
Caribbean curry
40 分钟
Three-bean shepherd's pie
26小时
Vegetable chilli
50 分钟
Hearty lentil chilli
50 分钟
Pulse and pumpkin curry
30 分钟
Zucchini, lentil and coconut stew
30 分钟