Urządzenia i Akcesoria
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
red capsicum cut into strips (0.5 x 5 cm)1
-
yellow capsicum cut into strips (0.5 x 5 cm)1
-
carrots cut into strips (0.5 x 5 cm)2
-
ground black pepper to season1 pinch
-
salt1 tsp
-
coconut oil (liquid state)3 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves2
-
fresh oregano leaves only4 sprigs
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
quinoa100 g
-
brown basmati rice120 g
-
wild rice80 g
-
filtered water1000 g
-
ground turmeric1 tsp
-
cinnamon quill1
-
whole cloves3
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds6
-
garlic cloves2
-
lime juiced, to taste1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.3 g
Kalorie
2697.3 kJ /
642.2 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
20.2 g
Węglowodany
71.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caribbean curry
40 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Rendang curry
30 min
Vegetable chilli
50 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Hearty lentil chilli
50 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Falafel with beetroot hommus
20 min