Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato korma with crispy potato skins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
cumin seeds1 tbsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
green cardamom pods6
-
cinnamon quill½
-
dried bay leaves3
-
onion cut into halves125 g
-
whole cloves4
-
raw cashews broken into halves50 g
-
fresh ginger25 g
-
ground turmeric½ tsp
-
garlic cloves3
-
fresh long green chilli deseeded and cut into halves½
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ghee (see Tips)30 g
-
coconut milk140 g
-
water100 g
-
natural yoghurt plus extra to serve (optional)50 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
cauliflower florets200 g
-
sweet potatoes peeled (peel reserved) and flesh cut into pieces (3 cm)220 g
-
yellow squash cut into quarters6
-
olive oil spray
-
ground black pepper to season
-
fresh curry leaves10
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
frozen peas thawed and drained60 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
cooked rice to serve (optional)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
210.8 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1507.5 kJ /
360.3 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
51.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabji (vegetable) curry
30 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Potato and green pea curry
50 min
Caribbean curry
40 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min