Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Caribbean spice mix
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- 1 ½ tbsp cumin seeds
- 1 ½ tbsp black mustard seeds
- 1 ½ tbsp black peppercorns
- ½ tbsp cayenne pepper
- 3 tsp ground turmeric
Curry
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded if preferred
- 40 g coconut oil
- 230 g coconut milk
- 1 cinnamon quill
- 20 g lime juice
- 150 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 1 red capsicum (approx. 200 g), deseeded and cut into strips
- 140 g fresh green beans, trimmed and cut into halves
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 300 g vine-ripened tomatoes, cut into eighths
- salt, to taste (optional)
- 100 g Greek-style natural yoghurt
- fresh coriander leaves, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1100.8 kJ / 262 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.6 g
- Błonnik
- 9.1 g
- Sód
- 690.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Hearty lentil chilli
50min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Vegetable chilli
50min
Rendang curry
30 min
Vegetarian chilli
35min
Satay noodle salad
35min
Three-bean shepherd's pie
26h
Pulse and pumpkin curry
30 min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min