Urządzenia i Akcesoria
Caribbean curry
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Caribbean spice mix
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
cumin seeds1 ½ tbsp
-
black mustard seeds1 ½ tbsp
-
black peppercorns1 ½ tbsp
-
cayenne pepper½ tbsp
-
ground turmeric3 tsp
Curry
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
coconut oil40 g
-
coconut milk230 g
-
cinnamon quill1
-
lime juice20 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
red capsicum (approx. 200 g), deseeded and cut into strips1
-
fresh green beans trimmed and cut into halves140 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
vine-ripened tomatoes cut into eighths300 g
-
salt to taste (optional)
-
Greek-style natural yoghurt100 g
-
fresh coriander leaves to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
690.7 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
1100.8 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
35 min
Rendang curry
30 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable chilli
50 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Satay noodle salad
35 min
Hearty lentil chilli
50 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min