Urządzenia i Akcesoria
Beetroot risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters2
-
fresh dill leaves only, for garnishing2 sprigs
-
red onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
Arborio rice300 g
-
white wine50 g
-
balsamic vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
goats cheese to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
140.4 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1531.5 kJ /
364.6 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
68.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto verde
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Minestrone
40 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Classic mushroom risotto
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min