Urządzenia i Akcesoria
Beetroot risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters2
-
fresh dill leaves only, for garnishing2 sprigs
-
red onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
Arborio rice300 g
-
white wine50 g
-
balsamic vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
goats cheese to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
140.4 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1531.5 kJ /
364.6 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
68.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Parsnip and bean mash
25 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Asparagus risotto
40 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Risotto verde
45 min