Urządzenia i Akcesoria
Beetroot risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters2
-
fresh dill leaves only, for garnishing2 sprigs
-
red onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
Arborio rice300 g
-
white wine50 g
-
balsamic vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
goats cheese to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
140.4 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1531.5 kJ /
364.6 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
68.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip and bean mash
25 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Semolina gnocchi with asparagus
1 godz. 15 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Risotto verde
45 min
Asparagus risotto
40 min
Classic mushroom risotto
30 min