Urządzenia i Akcesoria
Zucchini cheddar slice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease80 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh basil leaves only5 sprigs
-
fresh baby spinach60 g
-
zucchini cut into quarters350 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
rindless bacon rashers (approx. 160 g), cut into pieces3
-
eggs5
-
rice flour100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
frozen peas100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
221.9 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1255.7 kJ /
300.1 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato lentil pie
50 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Mushroom risotto
30 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Spinach and leek frittata
40 min
ABC muffins
40 min
Community fave brown rice salad
55 min
Better banana cake
45 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min