Tagliatelle with pumpkin

2.8 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • fresh mozzarella cut into pieces (2 cm)
    50 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)
    50 g
  • onion
    80 g
  • celery cut into pieces
    60 g
  • carrot cut into pieces
    60 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • water
    1000 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    2 tsp
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • ground nutmeg
    2 pinches
  • ground black pepper
    1 tsp
  • butternut pumpkin cut into pieces (2-3 cm)
    300 g
  • tagliatelle pasta
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 319.4 mg
Białko 18.4 g
Kalorie 2122 kJ / 507.2 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 69.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...