Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with pumpkin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh mozzarella cut into pieces (2 cm)50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)50 g
-
onion80 g
-
celery cut into pieces60 g
-
carrot cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper1 tsp
-
butternut pumpkin cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
tagliatelle pasta300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
319.4 mg
Białko
18.4 g
Kalorie
2122 kJ /
507.2 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
69.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian nuggets
30 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Date and nut balls
20 min
Vegan bolognese
50 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 min
Pastie slice
55 min
Chicken and leek pot pies
1 godz. 15 min
15-minute noodles
15 min
Salmon and mushroom rice
40 min