Urządzenia i Akcesoria
Ukrainian borscht
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters100 g
-
baby beetroot peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)250 - 300 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
celery stalk cut into pieces (3 cm)50 g
-
potato peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
cabbage cut into pieces (3 cm)60 g
-
parsnip peeled and cut into pieces (3 cm)60 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
allspice berries3
-
fresh bay leaf1
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
tomato paste60 g
-
lemon juice60 g
-
sour cream80 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1217.8 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
761.3 kJ /
181.3 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
12.4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm cabbage dish
15 min
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Sauerkraut soup
50 min
Cucumber soup
25 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 godz. 20 min
Borscht
50 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 godz. 30 min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min