Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portion
Składniki
-
Parmesan cheese20 g
-
celery stalks cut into pieces30 g
-
onion cut into pieces50 g
-
carrot peeled and cut into pieces (2 cm)30 g
-
1 tsp dried sage leavesfresh sage washed and dried2 leaves
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
-
pumpkin flesh cut into pieces (1 cm)250 g
-
cauliflower in florets250 g
-
romanesco cauliflower in florets250 g
-
water1000 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
dried soup pasta e.g. risoni pasta100 g
-
fine salt (opcjonalnie)1 pinch
-
fresh parsley chopped1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.6 g
Kalorie
639 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sensational Soups
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mushroom stroganoff
20 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Cabbage soup
50 min
Lentil and spinach soup
50 min
Pumpkin and Spinach Pie
1 godz. 35 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Minestrone
45 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min