Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
TM31 TM5 TM6

Pumpkin, cauliflower and romanesco soup

4.2 (27 ocen)

Składniki

  • 20 g Parmesan cheese
  • 30 g celery stalks, cut into pieces
  • 50 g onion, cut into pieces
  • 30 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 2 leaves fresh sage, washed and dried
    lub 1 tsp dried sage leaves
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
  • 250 g pumpkin flesh, cut into pieces (1 cm)
  • 250 g cauliflower, in florets
  • 250 g romanesco cauliflower, in florets
  • 1000 g water
  • 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 100 g dried soup pasta, e.g. risoni pasta
  • 1 pinch fine salt (opcjonalnie)
  • 1 tbsp fresh parsley, chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
639 kJ / 153 kcal
Białko
5.6 g
Węglowodany
17.7 g
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
4.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy