Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 stalk lemongrass, tough outer edge removed, core bruised and cut into thirds
- 1 fresh long green chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- ½ tsp ground cumin
- 1 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 6 sprigs fresh coriander, leaves and stalks only, cut into thirds
- 1 broccoli, broken into florets and stalks cut into thin slices
- 180 g fresh baby spinach leaves
- 400 g coconut milk
- 500 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 2 tbsp lime juice
- fresh coriander leaves, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 884.8 kJ / 210.6 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Błonnik
- 6.9 g
Alternatywne przepisy
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Hearty seven vegetable soup
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Carrot and coriander soup
30min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 Min
Broccoli almond soup
30min
Broccoli soup with sage oil
30min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Beetroot soup (gut health)
40 Min