Thai green broccoli and spinach soup

Thai green broccoli and spinach soup

4.2 59 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • garlic clove
    1
  • eschalot cut into halves
    1
  • piece fresh ginger peeled
    1 cm
  • lemongrass tough outer edge removed, core bruised and cut into thirds
    1 stalk
  • fresh long green chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
    1
  • ground cumin
    ½ tsp
  • tamari gluten free (see Tips)
    1 tbsp
  • fresh coriander leaves and stalks only, cut into thirds
    6 sprigs
  • broccoli broken into florets and stalks cut into thin slices
    1
  • fresh baby spinach leaves
    180 g
  • coconut milk
    400 g
  • filtered water
    500 g
  • stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • lime juice
    2 tbsp
  • fresh coriander leaves for garnishing
  • spring onion/shallot cut into slices, for garnishing
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 884.8 kJ / 210.6 kcal
Tłuszcz 16.4 g
Błonnik 6.9 g
Węglowodany 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...