Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 stalk lemongrass, tough outer edge removed, core bruised and cut into thirds
- 1 fresh long green chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- ½ tsp ground cumin
- 1 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 6 sprigs fresh coriander, leaves and stalks only, cut into thirds
- 1 broccoli, broken into florets and stalks cut into thin slices
- 180 g fresh baby spinach leaves
- 400 g coconut milk
- 500 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 2 tbsp lime juice
- fresh coriander leaves, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 884.8 kJ / 210.6 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Błonnik
- 6.9 g
Alternatywne przepisy
Curried carrot and ginger soup
40min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Spicy cauliflower soup
20min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Mushroom soup
30 min
Fresh fennel salad
10min
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Broccoli almond soup
30 min
Zucchini soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30 min