Urządzenia i Akcesoria
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Salmon
-
fresh boneless salmon fillet (approx. 1.2 kg), skin on1
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Yoghurt dressing
-
garlic clove1
-
sea salt½ tsp
-
yoghurt200 g
-
tahini50 g
-
lemon juice only½
Walnut crumble
-
walnuts80 g
-
fresh coriander leaves only (approx. 1 bunch)20 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
brown onion¼
-
lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1466.2 mg
Białko
39 g
Kalorie
1979.3 kJ /
473.1 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Baklava Cheesecake
3 godz. 30 min
Oysters with Lime Granita
Brak ocen
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 min
Spicy Lemon Vinaigrette
5 min
Hearty seafood chowder
45 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Smoked salmon mousse
5 min
Seafood bisque
1 godz. 10 min