Urządzenia i Akcesoria
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Salmon
-
fresh boneless salmon fillet (approx. 1.2 kg), skin on1
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Yoghurt dressing
-
garlic clove1
-
sea salt½ tsp
-
yoghurt200 g
-
tahini50 g
-
lemon juice only½
Walnut crumble
-
walnuts80 g
-
fresh coriander leaves only (approx. 1 bunch)20 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
brown onion¼
-
lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1466.2 mg
Białko
39 g
Kalorie
1979.3 kJ /
473.1 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Padrón Pepper Pesto
4 godz. 15 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Mixed grain risotto
1 godz. 25 min
Ceviche
1 godz. 10 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Boosted Super Green Juice
10 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min