Urządzenia i Akcesoria
Tomato and olive tapenade mini bruschette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 portions
Składniki
-
pitted black olives premium quality120 g
-
baby pickled capers1 tsp
-
anchovy fillet1
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to brush2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted1
-
tomatoes deseeded and cut into small pieces100 g
-
fresh basil leaves torn5 - 6
-
feta cheese crumbled, to serve80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
349 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
580.9 kJ /
138.3 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked salmon mousse
5 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Chimichurri
5 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Salsa verde
5 min
Tzatziki
15 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Lime coriander vinaigrette
10 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min