Urządzenia i Akcesoria
Tomato and olive tapenade mini bruschette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 portions
Składniki
-
pitted black olives premium quality120 g
-
baby pickled capers1 tsp
-
anchovy fillet1
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to brush2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted1
-
tomatoes deseeded and cut into small pieces100 g
-
fresh basil leaves torn5 - 6
-
feta cheese crumbled, to serve80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
349 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
580.9 kJ /
138.3 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chunky guacamole
10 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4 godz. 35 min
Salsa verde
5 min
Guacamole
10 min
Pasta e fagioli
26 godz.
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Smoked salmon mousse
5 min
Pasta alla puttanesca
35 min