Urządzenia i Akcesoria
Tomato and olive tapenade mini bruschette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 portions
Składniki
-
pitted black olives premium quality120 g
-
baby pickled capers1 tsp
-
anchovy fillet1
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to brush2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted1
-
tomatoes deseeded and cut into small pieces100 g
-
fresh basil leaves torn5 - 6
-
feta cheese crumbled, to serve80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
349 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
580.9 kJ /
138.3 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
15 Min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 Std. 50 Min
Fattoush with grilled haloumi
5 Std.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 Min