Urządzenia i Akcesoria
Tomato and olive tapenade mini bruschette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 portions
Składniki
-
pitted black olives premium quality120 g
-
baby pickled capers1 tsp
-
anchovy fillet1
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to brush2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted1
-
tomatoes deseeded and cut into small pieces100 g
-
fresh basil leaves torn5 - 6
-
feta cheese crumbled, to serve80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
349 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
580.9 kJ /
138.3 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Tzatziki
15 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Fresh fennel salad
10 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Brandy butter
10 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min