Urządzenia i Akcesoria
Smoky Mexican bean soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Almond sour cream
-
blanched almonds60 g
-
raw cashews60 g
-
water200 g
-
brown onion60 g
-
lemon juice1 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
Mexican bean soup
-
brown onion cut into pieces180 g
-
garlic cloves2
-
olive oil1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips)20 - 30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste70 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water250 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
canned mixed beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
frozen corn kernels120 g
-
dried oregano½ tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1123.5 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1157.8 kJ /
275.5 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
32.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caribbean curry
40 min
Vegetarian chilli
35 min
Tuscan bean soup
40 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40 min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 godz. 25 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Vegetable chilli
50 min
Hearty lentil chilli
50 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min