Urządzenia i Akcesoria
Smoky Mexican bean soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Almond sour cream
-
blanched almonds60 g
-
raw cashews60 g
-
water200 g
-
brown onion60 g
-
lemon juice1 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
Mexican bean soup
-
brown onion cut into pieces180 g
-
garlic cloves2
-
olive oil1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips)20 - 30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste70 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water250 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
canned mixed beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
frozen corn kernels120 g
-
dried oregano½ tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1123.5 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1157.8 kJ /
275.5 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
32.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Vegetarian chilli
35 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Caribbean curry
40 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable chilli
50 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Hearty lentil chilli
50 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Lentil bolognese
30 min