
Urządzenia i Akcesoria
Potato and green pea curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
filtered water80 g
-
brown onion cut into quarters1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil60 g
-
tomato paste2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
coconut milk400 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes peeled and cut into pieces (approx. 1-2 cm)500 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
frozen peas600 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
509.8 kcal /
2141.2 kJ
Białko
14.9 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
34.8 g
Błonnik
13.8 g