Tuscan bean soup
TM6 TM5 TM31

Tuscan bean soup

4.8 (100 ocen)

Składniki

  • 20 g Parmesan, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to garnish
  • 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only
  • ½ brown onion (approx. 40 g)
  • 1 garlic clove
  • 20 g olive oil
  • 50 g pancetta, diced
  • 1 celery stalk (approx. 30 g), diced
  • 1 carrot (approx. 70 g), diced
  • 30 g zucchini, diced
  • 200 g canned chopped tomatoes
  • 400 g canned mixed beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 160 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • ½ tsp dried chilli flakes
  • 2 slices crusty bread, to serve

Wartości odżywcze
na 2 portions
Kalorie
4435.8 kJ / 1056.1 kcal
Białko
54 g
Węglowodany
98.2 g
Tłuszcz
41.7 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Błonnik
30.8 g
Sód
3639.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy