Urządzenia i Akcesoria
Steamed mushroom and egg pots
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
ghee plus extra for greasing1 tbsp
-
Gruyère cheese cut into pieces (approx. 3 cm)40 g
-
eschalots50 g
-
garlic cloves2
-
fresh mixed mushrooms cut into halves300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
eggs4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fresh chives finely chopped for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
277.9 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
809.3 kJ /
192.5 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Pizza dough with a trio of toppings
2 godz. 10 min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Veal involtini
35 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min