Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tbsp ghee, plus extra for greasing
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 50 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 300 g fresh mixed mushrooms, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- fresh chives, finely chopped for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 809.3 kJ / 192.5 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 277.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cauliflower "fried" rice
45min
Whole steamed chicken
1 godz. 20 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Turmeric fish
30min
Summer ice cream cake
4 godz. 50 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5 min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Sardines with tomato couscous
55 Min
Sicilian prawn salad
40 min
Soy milk jellies with coffee syrup
3h 55 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35min