Steamed mushroom and egg pots
TM6 TM5 TM31

Steamed mushroom and egg pots

3.8 (13 ocen)

Składniki

  • 1 tbsp ghee, plus extra for greasing
  • 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 50 g eschalots
  • 2 garlic cloves
  • 300 g fresh mixed mushrooms, cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 4 eggs
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 500 g water
  • fresh chives, finely chopped for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
809.3 kJ / 192.5 kcal
Białko
12.4 g
Węglowodany
2.5 g
Tłuszcz
14.8 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Błonnik
1.5 g
Sód
277.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy