Urządzenia i Akcesoria
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Spicy sauce
-
tamari2 tbsp
-
Sriracha (see Tips)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)½ tsp
Cabbage rolls
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
boiling water for soaking
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
pork mince broken into pieces500 g
-
egg1
-
tamari1 tbsp
-
water700 g
-
savoy cabbage leaves core removed, medium size leaf, separated8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1072.7 mg
Białko
29.2 g
Kalorie
1129.3 kJ /
268.9 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parmesan cheese crisps
15 min
Salmon niçoise salad
35 min
Tom kha prawns
25 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Turmeric fish
30 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Open fish burgers
1 godz.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Avocado coconut ice cream
12 godz. 10 min
Apple and cranberry farro salad
35 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min