Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prawn and pork pops
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g pork mince
- 15 g panko breadcrumbs
- 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- 10 raw prawns (small), peeled and deveined (see Tips)
Turmeric lime sauce
- 2 limes, zested (no white pith) and juiced
- 40 g roasted salted cashews
- 20 g fresh turmeric, peeled
- 2 fresh Kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 - 3 tsp fish sauce
- 20 g palm sugar, shaved
- 1 fresh long green chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1460.7 kJ / 347.8 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 1064.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bourbon pork ribs
5h 50 min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Turmeric lime chicken skewers
1 Std. 30 Min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min