Urządzenia i Akcesoria
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
5 portions
Składniki
Prawn and pork pops
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
pork mince500 g
-
panko breadcrumbs15 g
-
soy sauce2 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
raw prawns (small), peeled and deveined (see Tips)10
Turmeric lime sauce
-
limes zested (no white pith) and juiced2
-
roasted salted cashews40 g
-
fresh turmeric peeled20 g
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces2
-
garlic clove1
-
fish sauce2 - 3 tsp
-
palm sugar shaved20 g
-
fresh long green chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1064.3 mg
Białko
30.8 g
Kalorie
1460.7 kJ /
347.8 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut poached chicken salad
45 min
Korean bao beef sliders
2 godz. 10 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Spiced lamb pie
40 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Mini pad Thai frittatas
40 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min