Urządzenia i Akcesoria
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
5 portions
Składniki
Prawn and pork pops
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
pork mince500 g
-
panko breadcrumbs15 g
-
soy sauce2 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
raw prawns (small), peeled and deveined (see Tips)10
Turmeric lime sauce
-
limes zested (no white pith) and juiced2
-
roasted salted cashews40 g
-
fresh turmeric peeled20 g
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces2
-
garlic clove1
-
fish sauce2 - 3 tsp
-
palm sugar shaved20 g
-
fresh long green chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1064.3 mg
Białko
30.8 g
Kalorie
1460.7 kJ /
347.8 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Sweet and sour pork
40 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Rustic beef tarts
1 godz.
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Salmon en croute
50 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
BBQ chicken winglets
1 godz. 15 min
Asian-style pork noodles
1 godz.