Urządzenia i Akcesoria
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
dried chillies3
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
garlic cloves2
-
coconut milk270 g
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces1 stalk
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces2
-
tamarind paste1 tsp
-
whole cloves2
-
chilli powder¼ - ½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
whole chicken butterflied (see Tips)1400 - 1600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
864 mg
Białko
73.1 g
Kalorie
3636.8 kJ /
865.9 kcal
Tłuszcz
62.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
24.2 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 godz. 20 min
Korean fried chicken
4 godz.
Som tum (Thai green papaya salad)
20 min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 godz. 10 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min