Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 dried chillies
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 270 g coconut milk
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 2 fresh kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 tsp tamarind paste
- 2 whole cloves
- ¼ - ½ tsp chilli powder
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp salt
- 1400 - 1600 g whole chicken, butterflied (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3636.8 kJ / 865.9 kcal
- Białko
- 73.1 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 62.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 864 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Kalguksu (chicken noodle soup)
1 Std. 15 Min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Prawn and chicken laksa
40min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Turmeric lime chicken skewers
1 Std. 30 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min