Urządzenia i Akcesoria
Scallops and prawns with XO butter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Prawn oil
-
raw tiger prawns large (peeled, reserving shells, heads and prawn meat)500 g
-
garlic cloves3
-
eschalots cut into halves2
-
tomato paste30 g
-
rice bran oil200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika2 tsp
-
dried bay leaves2
XO butter
-
garlic cloves3
-
eschalot1
-
fresh ginger peeled20 g
-
long red chillies trimmed2
-
prosciutto25 g
-
unsalted butter softened100 g
-
sesame oil10 g
-
honey1 tsp
-
soy sauce20 g
-
lime juiced1
Scallops and prawns
-
water250 g
-
fresh scallops in the shell4
-
fresh coriander leaves only, to garnish3 sprigs
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1514 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
3530 kJ /
843.7 kcal
Tłuszcz
75.5 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
23.7 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Flower Pot Egg Pudding
3 godz. 15 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Portuguese green eggs
50 min
Old fashioned apple mocktail
1 godz. 5 min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 godz. 30 min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10 min